Garage Lemmens

Lemmens scooters is voortgevloeid uit het bestaand bedrijf, Garage Lemmens. De hoofdactiviteit van het bedrijf is dus onderhoud en herstellingen van voertuigen, alsook verkoop van tweedehandswagens

De basis om autotechnieker te worden werd al vroeg gelegd. Als student werkte ik op zaterdag aan het benzinestation op de Calesbergdreef en tijdens de grote vakantie deed ik een maand vakantiewerk bij Merceds garage Vriesdonck op de Bredabaan in Schoten.

Na mijn studies A2 automechanica in de Londenstraat kon ik vast beginnen werken bij Mercedes. In die tijd moest er ook nog een legerdienst volbracht worden. Daar kwam ik terecht in een garage werkplaats in het logistiek centrum van Brasschaat. Na mijn legerdienst heb ik redelijk snel besloten om zelfstandig te worden.

Op 2 November 1984 werd de garage gestart. Eerst in een gehuurd pand in de Molenlei. Later werd het huidige pand in de Deuzeldlaan in Schoten aangekocht. In dit relatief kleine pand slagen we er nog steeds in om onze klanten tevreden te stellen met het onderhoud en herstellen van hun voertuigen. Buiten carrosserieherstellingen en koetswerkherstellingen zijn we onlangs ook begonnen met de verkoop en onderhoud van scooters van het merk JTC.

Bekijk de website van Garage Lemmens voor meer informatie over de garage. 

Sfeerbeeld carrosserie Garaga Lemmens

Heeft u nog vragen? Of graag meer informatie? Contacteer ons dan.